Hidrofoare, pompe de drenaj - canalizare. pompe de suprafata, pompe submersibile, presostate electrice, vase expansiune hidrofor
AQUA PLANET COMPANY Solutia ideala pentru apa!

Termeni si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
Accesul si utilizarea site-ului www.aquaplanet.com.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

 

2. Website-ul www.aquaplanet.com.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. www.aquaplanet.com.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.aquaplanet.com.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a/ale oricarui alt website.

 

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.aquaplanet.com.ro este o colectie de date despre pompe, pompe submersibile, hidrofoare, accesorii pompe ,fittinguri,etc. Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot afla usor si rapid informatii despre un anumit produs(scurta descriere, materiale video, galerie poze, etc).
Pentru ca www.aquaplanet.com.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
– NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
– NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
– NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
– VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont pe www.aquaplanet.com.ro. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. www.aquaplanet.com.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

 

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Webshop-ul www.aquaplanet.com.ro este operat de catre SC AQUA PLANET COMPANY SRL, toate drepturile revenindu-i acestei companii.
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, SC AQUA PLANET COMPANY SRL.

Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.
WWW.AQUAPLANET.RO isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

 

5. Publicarea de informatii de catre utilizator
WWW.AQUAPLANET.RO permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor. www.aquaplanet.com.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. www.aquaplanet.com.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. Www.aquaplanet.com.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre www.aquaplanet.com.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. www.aquaplanet.com.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.

 

6. Limitarea raspunderii
Www.aquaplanet.com.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

 

7. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

 

8. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; Www.aquaplanet.com.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

 

9. Politica de returnare: Art 9, Ordonanta de Urgenta nr 34/2014 a Guvernului Romaniei

(1) Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. (2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la: a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii; b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau: (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs; (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese; (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs; c) în cazul contractelor pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau de conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material, data încheierii contractului. (3) Părţile contractante îşi îndeplinesc obligaţiile contractuale pe parcursul perioadei de retragere conform prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă.

Atentie! Nu se accepta retur produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate, produsele exploatate sau deteriorate in mod vizibil.Returul se va face doar in acaleasi conditii in care produsul a fost receptionat.

Detalii suplimentare legate de OUG 34/2014 gasiti la linkul urmator:

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

 

10. Fiecare comanda necesita calcularea taxei de transport, intrucat greutatile difera pentru fiecare colet, in functie de configuratia acestuia.

Pentru a evita situatia de refuz de primire a coletelor din partea consumatorului, www.aquaplenet.ro valideaza comenzile numai dupa acceptul telefonic sau scris al clientului privind taxa de transport pana la domiciliul acestuia. Acest lucru este valabil atat pentru comenzile plasate telefonic, cat si pentru cele plasate direct pe site.

Nu se vor trimite comenzile plasate pe site pentru care clientii nu isi dau acordul scris sau telefonic de a receptiona cele comandate.

 

11. www.aquaplanet.com.ro pune la dispozitia clientilor sau diferite metode de livrare a produselor. In momentul comenzii trebuie sa selectati una dintre variantele oferite, cea mai benefica pentru dumneavoastra.

 

12. Garantia produselor se acorda pe o perioada de 12 Luni pentru societati comerciale si 24 de luni pentru persoanele fizice.

 

13. Firma SC Aqua Planet Company SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul ???????, in scopuri de marketing, reclama si publicitate, dar si comert electronic. www.aquaplanet.com.ro nu solicita in mod expres datele personale ale clientilor sai, dar daca acestea sunt oferite, ele se folosesc strict in relatia comerciala cu acel client.

 

14. Perioada de confirmare a comenzilor este de maxim 3 zile lucratoare. Pentru comenzile primate pe site, daca in termen de 3 zile nu se primeste acordul clientului pentru livrarea celor comandate, comanda se considera anulata.

Acordul se poate da atat telefonic, cat si prin intermediul siteului sau a adresei de email ghenu.mihai@aquaplanet.eu

 

15. Prin Acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord cu cele mentionate mai sus, in caz contrar, inainte de a plasa o comanda, va rugam sa ne trimiteti un mail cu cele solicitate de dumneavoastra , sau eventual cu sugestii sau plangeri.

 

16. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile www.aquaplanet.com.ro , inainte de plasarea unei comenzi online.Odata validate casuta cu acceptarea termenilor, comanda poate fi plasata cu success.

 

Va uram spor la cumparaturi !

Call Now Button